Food Truck Branding handlar om att ha en klar bild av din Food Trucks syfte, koncept och genomgående röd tråd. Vägen till framgång går genom en väl utarbetad affärsplan med tydliga affärsmål!

Food Truck Branding: Konsten att bygga ett starkt varumärke för din Food Truck

Vet du inte var din food truck ska stå, vad du ska servera, eller vem som är din målgrupp? Då är det dags att gå tillbaka till ritbordet och affärsplanen.  För att lyckas i dagens tuffa street food-scen räcker det inte med att ha god mat. Utan en tydlig varumärkesidentitet är din food truck bara

Dela gärna med alla Food Truck Lovers!

Food Truck Branding: Konsten att bygga ett starkt varumärke för din Food Truck Läs mer »

Papi's Pierogi Food Truck i Göteborg gör handgjorda, veganska Pierogi som de säljer i sin Food Truck.

Papi’s Pierogi: Food Truck i Göteborg med sikte på ett Veganskt Pierogi Imperium

Startafoodtruck.se fick en snabb pratstund med Katrin Kuta; ena hälften av Food Truck Entreprenörerna Papi’s Pierogi från Göteborg, medan andra hälften Pascal Kuta förberedde för lunchrusningen. Deras veganska pierogi; en hyllning till barndommens ”comfort food”, slavisk matkultur och rötterna från Polen och Ryssland, har snabbt blivit populära på de drygt 20 uppställningsplatserna som finns i Göteborg.

Dela gärna med alla Food Truck Lovers!

Papi’s Pierogi: Food Truck i Göteborg med sikte på ett Veganskt Pierogi Imperium Läs mer »