Om GastroMedia Group Sweden AB och Startafoodtruck.se

Sedan den 1:e juli 2023 driver GastroMedia Group Sweden AB hemsidan du befinner dig på; Startafoodtruck.se. Syftet med hemsidan är att samla allt du behöver veta för att starta, driva och utveckla en Food Truck i Sverige – allt samlat på ett ställe.

På Startafoodtruck.se kommer vi fokusera på två huvudspår för att utveckla hemsidan:

Vi vill vara den naturliga startpunkten: För dig som drömmer om, planerar för att starta, driver eller vill utveckla en Food Truck Business i Sverige.

Vi vill samarbeta med ledande aktörer inom branschen: Allt från de duktiga entreprenörerna inom Street Food och Food Truck-världen till de bästa leverantörerna av kompletta Food Trucks, Matvagnar och Pop-Up-vagnar.

Om GastroMedia Group Sweden AB

Under 2023 har vi hittills lanserat tre nya hemsidor; gastromediagroup.com, restaurangseo.se och startafoodtruck.se. Förutom att skapa hemsidor med stark digital närvaro är GastroMedia Group Sweden AB också en Restaurangkonsult och Marknadsföringskonsult som är 100% nischad mot Restaurangbranschen och Besöksnäringen.

  • Restaurang SEO – Vi hjälper restauranger att öka sin digitala närvaro online. Som en helt nischad Marknadsföringskonsult för Restaurangbransch med lång erfarenhet av densamma kan du försäkra dig om att vi pratar samma språk och förstår just dina utmaningar och förutsättningar.
  • Strategi för Restauranger – Vi utför konsultuppdrag, coaching och mentorskap med företag inom restaurangbransch för att skapa starka varumärken, unika och framgångsrika restauranger. 
  • Din Digitala Marknadsföring – Vi erbjuder synlighet som en del av er marknadsföringsplan tex annonsering och Content Marketing på Startafoodtruck.se och våra andra hemsidor och digitala mötesplatser för branschfolk. 
  • Vi bygger hemsidor – som kommunicerar ett tydligt budskap, bygger ert varumärke och konverterar nya gäster i WordPress eller WIX Studio.

Vår ambition är att fortsätta att skapa, driva och utveckla hemsidor med hög relevans för Restaurangbransch och Besöksnäring under 2023 och framåt. Målet är att bygga ett starkt varumärke kring både stora och små segment inom Restaurangbransch och Besöksnäringens breda område men alltid med fokus att leverera intressant innehåll och med vår egen expertis och spetskompetens som grund.

Prenumerera gärna på vårt Nyhetsbrev så missar du inga uppdateringar eller lanseringar.

Allt gott,

Fredrik Goldhahn, Grundare och CEO
GastroMedia Group Sweden AB

Göteborg 2023-07-01

GastroMedia Group Sweden AB kan hjälpa ditt företag att hitta nya kunder inom Restaurangbransch och Besöksnäring. Kontakta oss idag så berättar vi mer!